Over Maarten

Dit is de muziekblog van Maarten Mulder. Hierop kan je muziekvideo’s vinden die mij bezighouden. Er staan oude nummers op die ik graag met je wil delen of muziek die ik op dit moment “he-le-maal te gek” vind. De nummers met de tag ‘megahit’ zijn de nummers die minimaal een aantal weken m’n hoofd niet uit gingen.

De muziekstijlen gaan helemaal door elkaar maar hebben een ding gemeen: om de een of andere reden vind ik het leuke muziek. Ik luister zelden naar de tekst dus daar worden ze niet op beoordeeld.

Wie is Maarten Mulder?

Deze Maarten Mulder komt uit Den Haag. Na de HAVO te hebben gedaan op het Aloysiuscollege (AC) heb ik Electrotechniek gedaan op het Hofstad College. Op het Mondriaan Techniek heb ik mijn diploma Middenkaderfunctionaris Telematica gehaald. Momenteel ben ik met het laatste jaar van de MER bezig aan de HES (Hogeschool van Amsterdam). Het afgelopen semester heb ik daar de minor Reputatiemanagement gedaan.

Het huidige semester besteed ik aan het halen van openstaande vakken en de vakken van Technische Bedrijfskunde en Bedrijfskundige Informatica. Ik zou graag naar Zweden, Denemarken of Frankrijk gaan na mij studie.
Via onderstaande logo’s kan je meer lezen over mij en mijn bedrijfje Perun.

Op deze website kan je meer informatie vinden over mijn muziekvoorkeur. Er kunnen dingen op staan die je ook op mijn Facebook-prikbord kan vinden. Het zal ook dienen als archief voor alle muziek die ik graag meer bekendheid wil geven.

De banners op deze site zijn van bedrijven of producten die ik je kan aanbevelen. Deze aanbeveling geldt niet voor de banners van Google. Zelf heb ik een abonnement bij Ben. Als je via deze site een nummer of cd koopt krijg ik daar een kleine vergoeding voor.

Commentaar is altijd welkom. Er is voor WordPress gekozen vanwege de gebruikersvriendelijkheid en omdat deze site de mogelijkheid geeft om het beter te leren kennen.

LinkedIn
Perun
Facebook
Twitter
LastFM