Categorieën
1998 2012 Muziek Videoclips

Adele – Skyfall

Skyfall, de nieuwste film over James Bond en een geweldig nummer van Adele. Deze week drie nummers die ‘iets’ met Bond te maken hebben.

Geheel in de traditie van vijftig jaar James Bond-films heeft Adele het themanummer van Skyfall geschreven. Een nummer die past bij de film zonder de Bond-melodie te gebruiken. Daarmee is het een origineel nummer geworden wat perfect past bij de beginscène van de film.

De film is zeker de moeite waard om te kijken in de bioscoop. Een Bond-film die heel anders is dan z’n voorgangers maar toch een echte Bond-film is. Voor het namaken van de auto is gebruik gemaakt van 3D-printing.

Download Adele – Skyfall op iTunes. Bestel het bij Bol.com of FRS.
Vindt meer informatie op Last.FM. Laadt het filmpje niet? Zoek op Youtube.

Rihanna – Diamonds

Een ander Bond-nummer is “Diamonds are forever” door Shirley Bassey. Toeval of niet heeft Rihanna niet lang geleden het nummer “Diamonds” uitgebracht. Het past goed bij het nummer van Adele.

Download Rihanna – Diamonds op iTunes. Bestel het bij Bol.com of FRS.
Vindt meer informatie op Last.FM. Laadt het filmpje niet? Zoek op Youtube.

Propellerheads ft. Shirley Bassey – History Repeating

Sherley Bassey heeft voor drie films over James Bond het themanummer geschreven. In 1998 werkte ze samen met The Propellerheads. Deze Britse groep heeft een remix gemaakt van de soundtrack “On Her Majesty’s Secret Service” en andere Bond-gerelateerde muziek.

Download Propellerheads feat. Shirley Bassey – History Repeating op iTunes.
Bestel het bij Bol.com of FRS.
Vindt meer informatie op Last.FM. Laadt het filmpje niet? Zoek op Youtube.